فروش ماهی قزل آلا منجمد در ایران با قیمت مناسب نیز مانند فروش ماهی قزل آلا گرم آمار بالایی دارد. ماهی قزل آلا منجمد را در بسته بندی های متنوع در اکثر فروشگاه ها می توان یافت. برخی از استان ها و شهرها با داشتن مراکز پرورش ماهی قزل آلا و هم چنین داشتن مراکز معتبر جهت بسته بندی در این زمینه به خودکفایی رسیده اند. بسیاری از استان ها با ارسال ماهی قزل آلا به سایر مناطق متقاضی به سودآوری این صنعت کمک شایانی می کنند. فروش ماهی قزل آلا منجمد در ایران و ارسال آن به بازارهای هدف و مناطق دیگر، نسبت به گذشته رونق فراوانی پیدا کرده است.
شما بیشتر طرفدار ماهی قزل آلا گرم هستید یا ماهی قزل آلا منجمد؟
تصورات نادرست در مورد ماهی قزل آلا منجمد
درصد بالایی از عوامل انتخاب ماهی قزل آلا گرم و ماهی قزل آلا منجمد بنا به سلیقه ی فرد می باشد. البته بیان چند نکته در این قسمت حائز اهمیت است؛ بسیاری از افراد تصور می کنند که:
- ماهی قزل آلا منجمد تمام خواص و فواید خود را طی مراحل شستوشو و بسته بندی و در نهایت انجماد از دست می دهد.
- یا حتی ممکن است تصور کنند که از لحاظ بهداشتی مشکل داشته باشد.
- و یا اینکه مدت زمان زیادی نمی توان آن را در فریزر نگهداری کرد..
با توضیحات مختصر در این بخش متوجه خواهید شد که چنین باوری کاملا اشتباه است.
مراحل منجمد شدن ماهی قزل آلا:
ماهی قزل آلا پس از صید به صورت عمده به مراکز بستهبندی انتقال داده می شود.
- بررسی کامل ماهی طبق استانداردها
- جدا کردن اضافات ماهی مانند: سر، دم و تخلیهی محتویات داخل شکم ماهی
- مرحله ی شستن
- پس از شست و شو، ماهی وارد مرحله ی بسته بندی می شود.
- پس از شست و شو نوبت به انجماد ماهی می رسد.
با پایین آمدن مقدار بسیار ناچیزی از کیفیت ماهی، بسته ها به نقطه ی انجماد استاندارد می رسند.
فروش ماهی قزل آلا منجمد در ایران
بایددقت شود که مراکز بسته بندی ماهی قزل آلا حتما دارای مجوز بهداشت باشند. ایران با داشتن تعداد زیادی مراکز معتبر بسته بندی ماهی قزل آلا برندهای مختلفی را در خود جای داده است. میزان بالای فروش ماهی قزل آلا منجمد درایران با قیمت مناسب نیز به دلیل تعداد بالای مراکز آماده سازی و انجماد ماهی در کشور است. ایران میزان بالایی از تولیدات ماهی قزل آلا منجمد را نیز به کشورهای متقاضی صادر می کند.
بسته بندی ماهی قزل آلا منجمد در سایزهای مختلف
بسته های ماهی قزل آلا در سایزهای متنوعی آماده و به فروش می رسند. ماهیها با سایزهای یکسان و یا حتی به صورت فیله ای درون بسته ها قرار داده می شوند.
مدت زمان نگهداری ماهی قزل آلا منجمد
مدت زمان نگهداری ماهی قزل آلا منجمد به شرط اینکه از نقطه ی انجماد خارج نشود بسیار طولانی تر از ماهی قزل آلا گرم است.
مزایای ماهی قزل آلا منجمد:
- مدت زمان طولانی برای نگهداری
- کاهش نیروی کارگری
- صرفه جویی در زمان
و بسیاری عوامل دیگر.
ماهی قزل آلا گرم نیز در صورت خرید از بازارهای معتبر و نگهداری صحیح، بسیار مفید است و نیاز طرفداران ماهی قزل آلا گرم را به خوبی برطرف مینماید.
جهت خرید و فروش ماهی قزل آلا منجمد با راه های ارتباطی مجموعه ی ما در تماس باشید.
بدون دیدگاه