قزل آلا ایرانی
خانه / ماهی قزل آلا / فروش ماهی قزل آلا بسته بندی با قیمت مناسب

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی با قیمت مناسب

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی با قیمت مناسب از طریق مجموعه ی ما امکان پذیر می باشد. ماهی تازه به صورت مستقیم از شیلات به سمت مراکز بسته بندی و انجماد منتقل شده و تحت استانداردهای لازم تمام پروسه های بسته بندی تا انتها با نظارت کامل مدیران انجام می شود. قیمت ماهی قزل آلا منجمد و ماهی قزل آلا بسته بندی نسبت به نوع تازه ی آن کمی بیشتر است. کیفیت ماهی قزل آلا بسته بندی در برابر کیفیت ماهی قزل آلا تازه هیج کاستی ندارد. به شرط اینکه مطمئن باشید ماهی قزل آلا تازه برای بسته بندی استفاده شده است. ماهی قزل منجمد طرفداران خاص خود را دارد. ماهی پاک شده هم به صورت فیله و هم به صورت سر و دم زده و شکم خالی در بسته بندی های بهداشتی به فروش می رسد.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

قیمت ماهی قزل آلا منجمد

قیمت ماهی قزل آلا منجمد، بسته به سایز ماهی متفاوت است. از آغاز مرحله ی رشد و پرورش ماهی و بعد از آن، تحویل به مراکز بسته بندی و در انتها بسته بندی و انجماد ماهی قزل آلا هزینه های جانبی بسیاری وجود دارد. این هزینه ها نیز تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارند که دچار نوسانات قیمتی زیادی قرار دارند. با بررسی این عوامل می توان علل افزایش قیمت یا افت قیمت ماهی قزل آلا منجمد را دریافت. برای آگاهی از قیمت روز

  • ماهی قزل آلا تازه
  • ماهی قزل آلا زنده
  • ماهی قزل آلا منجمد
  • ماهی قزل آلا بسته بندی و فیله

با شماره ی درج شده در انتهای همین سایت تماس بگیرید.  بسته بندی ماهی قزل آلا همیشه به صورت شکم خالی و بدون آبشش است. این مدل ماهی قزل آلا، بسیار پرطرفدار است و برای رستوران ها، ارگان ها، شرکت ها، بیمارستان ها، دانشگاه ها و فروشگاه ها بسیار مناسب است.

شرکت بسته بندی ماهی قزل آلا

شرکت بسته بندی ماهی قزل آلای وابسته به شیلات های این مجموعه، در زمینه ی توسعه بخشیدن به مصرف ماهی قزل آلا توسط اقشار مختلف در کل جهان تلاش بسیاری نموده است. این شرکت همیشه سعی بر این موضوع داشته که یک محصول باکیفیت و درجه یک در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد. به همین علت هم تا اکنون موفق به همکاری با ارگان ها، سازمان ها، شرکت ها و … شده است. موفقیت این مجموعه تا اندازه ای نیز بوه که بخشی از ماهی پرورشی پس از بسته بندی به خارج از کشور صادر می شود.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

پرورش و عمل آوری ماهی قزل آلا به طرز صحیح

 ماهی قزل آلا یکی از غذاهای بسیار باارزش در میان ایرانی‌هاست. پرورش و عمل آوری ماهی قزل آلا به طرز صحیح بسیار مهم و ضروری‌ست. این نوع غذا، در اثر عوامل مختلف به راحتی در معرض فاسد شدن قرار می گیرد. پس یکی از کارهای مهمی که در مورد این نوع خوراکی می توان انجام داد، طرز نگهداری صحیح آن می باشد. پس از صید، ماهی قزل آلا باید تحت شرایط صحیح گهداری شود. قبل از نگهداری نیز، لازم است که :

  • ماهی باید به طور کامل تمیز شده باشد.
  • ضایعات بدن ماهی از ان جدا شود.
  • مخاط پوست ماهی کامل پاک شود.
  • لکه های خونی شسته شود.
  • مواد خارجی از روی بدن ماهی پاک شود.

خصوصیاتی که یک ماهی قزل آلا تازه باید در طول دوره ی نگهداری داشته باشد شامل:

  1. کمترین میزان بو
  2. تغییر نیافتن طعم و مزه
  3. تغییر نیافتن در شکل ماهی
  4. کم نشدن ارزش غذایی ماهی
  5. ثابت ماندن وزن ماهی
  6. هضم راحت کوشت ماهی قزل آلا

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

 روش های نگهداری گوشت (ماهی قزل آلا)

روش های نگهداری گوشت ماهی قزل آلا که به طور معمول نیز استفاده می شود؛ عبارتند از:

  • دودی کردن
  • شور کردن
  • انجماد
  • خشک کردن

نگهداری صحیح ماهی قزل آلا باعث می شود که علاوه بر اینکه باعث می شود به ماهی تازه دسترسی داشت، غذای آماده نیز در اختیار عموم قرار گیرد. به این معنا که در دورانی که صید ماهی و پرورش آن کم است، قیمت ها ثابت باشند.

ماهی قزل آلا یک خوراک قابل هضم

ماهی قزل آلا به عنوان یک منبع غذایی بسیار با ارزش به خوبی قابل هضم است. این نوع ماهی دارای:

  • میزان زیادی پروتئین است.
  • بافت پیوندی پایینی دارد.
  • به میزان کافی شامل تمام اسیدآمینه های ضروری می باشد.
  • دارای میزان قابل توجهی ید، فسفر، ویتامین های A و B و D می باشد.
  • دارای میزان زیادی اسید چرب ضروری برای بدن است که باعث جلوگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی می شود و ضدسرطان است.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

فروش ماهی قزل آلا در شکل های متنوع

فروش ماهی قزل آلا در شکل های متنوع به منظور جذب مشتری و بازار پسند شدن آن می باشد. محصولات ماهی قزل آلا به شکل های:

  • فیله شده و بسته بندی
  • سر و دم زده
  • بدون استخوان
  • شکم خالی

و … به بازار عرضه می گردد.

ماهی تازه برای مدت زمان کوتاهی قابل نگهداری می باشد. اما عمل آوری صحیح ماهی قزل آلا باعث طولانی شدن مدت زمان نگهداری آن می شود؛ به شرط اینکه:

  1. کمترین تغییرات در آن وارد شود.
  2. سلامت محصول کاملا تضمین شده باشد.
  3. از لحاظ بهداشت و سلامت تضمین نشده باشد.
  4. انتخاب مراحل به طوری که از ورود میکروب ها و مواد سمی مضر  جلوگیری شود نیز بسیار مهم است.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی با قیمت مناسب

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی با قیمت مناسب را از طریق این مجموعه تجربه نمایید. در خرید ماهی قزل آلا بسته بندی باید به این قضیه توجه داشت که ماهی حتما تازه باشد به طوری که ماهی تازه بلافاصله پس از صید باید در بسته بندی قرار بگیرد و با رعایت استاندارد ها به مرحله ی فروش برسد. شرکت ما با سابقه ی بالایی که در خرید و فروش ماهی قزل آلا و ماهی سالمون دارد تمام تلاش خود را در جهت رضایت مشتری در راستای کیفیت بالا و قیمت مناسب پیش می برد. برای آگاهی از نحوه ی خرید و ثبت سفارشات و حتی دریافت نمونه برای خریدهای عمده می توانید با قسمت واحد فروش ما در ارتباط باشید. مشخصات تماس نیز در قسمت انتهایی سایت درج شده است.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

ویژگی های یک عمل آوری استاندارد

یک عمل آوری استاندارد باید به گونه ای باشد که قابلیت استفاده از حداکثر مواد اولیه را فراهم آورد و بالاترین میزان سودآوری را نیز در پی داشته باشد. به طور مثال، در مرحله ی فیله کردن ماهی، تکه های زیادی از بدن ماهی خرد می شود که از این تکه ها می توان به عنوان غذای سایر حیوانات و آبزیان استفاده نمود. به هرحال، در این گونه موارد باید ضایعات تا حد زیادی کاهش یابد و مقدار مواد دور ریختنی بسیار کم تر شود. رسیدن به این مورد هم فقط و فقط با استفاده از تجهیزات و ماشین الات پیشرفته امکان پذیر است. (به خصوص برای اندازه های کوچک تر). تمامی مراحل صفر تا صد تولید و فروش ماهی قزل آلا عاملی برای سودآورتر شدن برخی مراکز شده است. این مراحل شامل:

  1. مرحله ی ابتدایی یعنی همان صید ماهی قزل آلا از سر استخر
  2. مرحله ی عمل آوری (انواع مختلفی دارد)
  3. مرحله ی حمل و نقل
  4. مرحله ی فروش

می باشند. تمامی این مراحل یک حلقه ی زنجیره ای به هم پیوسته هستند و در ارتباط با یکدیگر قرار دارند. هرکدام به نحوی دارای اهمیت خاص و ویژه ای هستند اما وقتی در کنار هم قرار می گیرند عامل اصلی تولید یک کالای بسیار باکیفیت برای مصرف کننده می شوند.

هدف های یک عمل آوری استاندارد

هدف های یک عمل آوری استاندارد شامل موارد زیر است:

  • از کیفیت بالای بازار مطمئن شود.
  •  یک شکل مناسب از عمل آوری محصول نهایی را ارائه دهد.
  • از لحاظ کیفیت و بهداشتی بودن کالا مطمئن باشد.
  • در نوع خود بهترین باشد.(باکیفیت ترین روش های عمل آوری روی کالا پیاده شود.)
  • میزان ضایعات و دورریختنی ها تا حد امکان کاهش یابد.

عمده ماهی قزل آلا زنده زنجان

انواع روش های عمل آوری 

روش های عمل آوری تا رسیدن به کالای نهایی و ارسال برای فروش شامل چندین مرحله است که شامل:

  1. خالی کردن شکم ماهی قزل آلا
  2. فیله کردن ماهی قزل آلا
  3. دستگاه های عمل آوری ماهی قزل آلا جهت سرعت در عمل آوری بدون وارد کردن آسیب و ضرر

خالی کردن شکم ماهی قزل آلا

عمل خالی کردن شکم ماهی قزل آلا به معنای کم کردن میزان دورریختنی ها و مواد غیر قابل استفاده ی ماهی قزل آلا می باشد. این مورد از عمل آوری سبب افزایش بهبود و زمان نگهداری کالا می باشد. ماهی هم با شرایط خیلی بهتری به بازار هدف می رسد. در این مرحله، شک ماهی از زیر گلوی ماهی تا قسمت مخرج در طول خط مرکزی باز می شود. سر ماهی جدا نمی شود. (فقط آبشش ها جدا می شود.) هم چنین کلیه های ماهی را که در امتداد و کنار خارهای مهره ها قرار دارند را نیز خارج می کنند.

مرحله ی فیله کردن ماهی قزل آلا

مرحله ی فیله کردن ماهی قزل آلا نیز یک مرحله ی بسار مهم از مراحل نوآوری می باشد. در این مرحله ماهیانی با وزن بین ۳۴۰ تا ۴۵۰ گرم فیله ی با کیفیتی دارند. در فیله های ماهی قزل آلا هیچ استخوانی نباید وجود داشته باشد. این کار توسط دستگاه های هم اتوماتیک و هم دستی انجام می گیرد. فروش فیله ماهی قزل آلا یکی از بهترین و پرطرفدارترین انواع فروش ماهی قزل آلاست. البته به شرط اینکه از مراکز معتبر خریداری شود. فبله های ماهی را نیز در برخی موارد با آرد می پوشانند و به بازار عرضه می کنند.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

دستگاه های عمل آوری ماهی قزل آلا

ساخت دستگاه های عمل آوری ماهی قزل آلا برای اولین بار در ایران به وجود آمد. ظرفیت این دستگاه بسیار با ارزش حدود ۶۰ عدد ماهی در دقیقه می باشد. عملکرد این دستگاه به این صورت است که بدون هیچ گونه آسیبی به سر ماهی، شکم آن را باز نموده و ضایعات و احشای داخلی ماهی را مکیده و تخلیه می نماید. در آخر کار هم با استفاده از یک برس، داخل و بیرون آن را کاملا تمیز می کند.

آیا ماهی قزل آلا بسته بندی خواص کمتری نسبت به ماهی قزل آلا تازه دارد؟

سوالی که ممکن است برای خیلی از افراد در ارتباط با خرید ماهی قزل آلا به وجود آید این است که آیا ماهی قزل آلا بسته بندی خواص کمتری نسبت به ماهی قزل آلا تازه دارد؟ جواب کاملا منفی‌ست. ماهی قزل آلا بسته بندی نه تنها هیچ کمبودی نسبت به ماهی قزل آلا تازه ندارد بلکه دارای مزایای بسیاری نیز هست. ماهی قزل آلا بسته بندی اگر به صورت منجمد باشد تنها در مرحله ی انجماد، مقدار بسیار کمی کیفیت آن نسبت به مراحل اولیه کمتر می شود که البته این مقدار بسیار کم چندان قابل ملاحظه هم نیست. مزایای ماهی قزل آلا بسته بندی شامل:

  • آسان در هنگام مصرف (به دلیل اینکه ماهی کاملا تمیز و پاک شده)
  • صرفه جویی در زمان (صرف نکردن زمان برای پاک کردن آن)
  • طولانی تر شدن مدت زمان نگهداری ماهی در فریزر نسبت به ماهی قزل آلا تازه
  • با هر بار مصرف ماهی قزل آلا بسته بندی، ماهی تازه در دست شماست.

با وجود اینکه قیمت ماهی قزل آلا بسته بندی از قیمت ماهی قزل آلا تازه کمی بیشتر است اما با این وجود به دلیل مزایای زیادی که دارد، بسیار پرطرفدار و بازار پسند شده است و با این وجود هم تعداد مراکز بسته بندی در حال زیاد شدن است.

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی درجه یک

فروش ماهی قزل آلا بسته بندی با قیمت مناسب و درجه یک از طریق بسیاری از مراکز وابسته به این شرکت امکان پذیر ست. ماهی قزل آلا درجه یک با کیفیت عالی و به صورت کاملا بهداشتی از شیلات های مرتبط به این مراکز بسته بندی ارسال شده و به بازارهای داخلی و خارجی ارسال می گردد.

جهت خرید و ثبت سفارشات انواع مختلف ماهی قزل آلا و ماهی سالمون می توانید از طریق همین سایت اقدام نمایید.

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: امین مقدس
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120504495
ای دی تلگرام: aminmoghadas1010@
پست الکترونیکی: amin.moghadas65@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت ماهی قزل آلا بسته بندی

قیمت ماهی قزل آلا بسته بندی در ایران

قیمت ماهی قزل آلا بسته بندی در ایران و در هر کجای دنیا مسلما از …

آراد برندینگ